Over ons

Een dreigend faillissement geeft zorgen. Elk probleem vraagt om een specifieke aanpak. Bedrijfsadvieskantoor werkt landelijk voor directeuren en ondernemers die worstelen met de bedrijfsvoering. Het managen van een financiële crisis is altijd maatwerk voor ons kantoor. De medewerkers van Bedrijfsadvieskantoor brengen rust op een moment dat er chaos heerst. Zij staan u bij om overzicht te brengen en met u op zoek te gaan naar oplossingen. Elk probleem kan opgelost worden. Het weer gezond maken van een organisatie als het kan. Sanering als het moet. En het netjes afhandelen van het faillissement op het moment dat dit de enige oplossing is. Bedrijfsadvieskantoor is opgericht door Klaas Hogenhout.

Klaas Hogenhout

Klaas Hogenhout is ondernemer in hart en nieren. Hij was directeur bij diverse ondernemingen en startte in 2011 Bedrijfsadvieskantoor in IJsselmuiden. Hij kent alle ins en outs van de bedrijfsvoering, van zowel kleine als grote ondernemingen. Gedreven en met oog voor de persoonlijke omstandigheden van zijn klanten, neemt Klaas ze mee in de mogelijkheden om weer positief naar de toekomst te kunnen kijken. Hij heeft natuurlijk de nodige beleidsmatige, financiële en juridische kennis in huis om goede adviezen te kunnen geven. Waar nodig stuurt hij het personeel aan. Klaas Hogenhout is een expert in het commercieel doorlichten van bedrijven en het adviseren en motiveren van ondernemers. Daarom begeleidt hij ze graag bij personele vraagstukken en coacht hij het management. Hogenhout beschikt over een groot netwerk en kan waar nodig aanvullende expertise inzetten om specifieke problemen aan te pakken.

Naast Hogenhout staan er diverse ervaren medewerkers klaar die onze klanten praktisch bijstaan in het saneren en doorstarten, of het voorkomen van executoriale verkoop door de Belastingdienst en deurwaarders. Elke klant krijgt een persoonlijke assistent toegewezen. Zo krijgen onze klanten altijd dezelfde contactpersoon aan de telefoon. Deze medewerker heeft kennis over zijn totale case. Zij beheren de dossiers, maken contracten op over de afspraken die gemaakt zijn, schrijven schuldeisers aan, maken rapportages van de schulden en kijken naar de ontwikkeling van de omzet.
Bedrijfsadvieskantoor voor advies, bemiddeling en incasso helpt u verder en  lost uw problemen op.